Næring og industri

MiVent AS leverer alt fra enkle mekaniske avtrekksanlegg til komplette balanserte klimaanlegg. Dette gjelder både enkle ventilasjonsprosjekter og totalentrepriser hvor kjøretekniske anlegg og automatikk representerer en stor del av prosessen. MiVent spesialiserer seg også i koordinering og kvalitetssikring av elektro og rørleveranser knyttet til deres oppdrag.

Skoler

MiVent AS sine ledere har en lang liste med skoleprosjekter med forskjellige oppdrag. Prosjektene omfattet alt fra montering av kanaler til kvalitetssikring av prosjekteringsgrunnlaget, optimalisering av anlegget og gjennomføring av prosjekter som totalentrepriser.

Boligbygg

MiVent fører alle slags type arbeider innenfor ventilasjon på boligprosjekter. Dette gjelder både rehabilitering og nybygg.

Alle type prosjekter (rensing og service)

Rens og service for et bedre inneklima

De fleste større bygg som skoler, sykehus, industrilokaler, næringsbygg/kontorer og nyere borettslag og sameier har i dag et ventilasjonsanlegg. MiVent tilbyr rens og service av ventilasjonsanlegg, og vi vet hvor viktig det er med regelmessig tilsyn for at systemene skal få full effekt.

Dersom et ventilasjonssystem ikke blir fulgt opp vil etter hvert mugg, sopp, støv, pollen og andre avfallsstoffer/partikler finne veien inn i systemet. Da vil inneklimaet bli vesentlig dårligere over tid, og det vil føre til at de som oppholder seg i bygget kan få helsemessige reaksjoner.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale om inneklima og ventilasjonssystem idag.

Kontakt oss

MiVent AS

Ring på 40 01 72 61 eller fyll ut skjema,
så kontakter vi deg.