OM OSS

MiVENT

For MiVent er det viktig med høye standarder innen prosjektstyring, som skal gi trygghet til kundene. Mivent jobber for kontroll på alle nivåer og gjennom alle ledd med ledere og ansatte med kunnskap, kompetanse og erfaring på fagfeltene våre tjenester er knyttet til. Denne sammensetningen resulterer i at vi som aktør er rystet til en proff tilnærming til prosjektgjennomføringen.

MiVent sine ansatte har lang erfaring med næring og industri, skoler og boligbygg.

Mivent er en del av AF Håndverk som består av 12 selskaper innen antikvarisk rehabilitering, rehabilitering og teknologi. Alle våre prosjekter følges opp av vår HMS-Avdeling, som går vernerunder og sørger for at sikkerhetskravene er ivaretatt på bygg og anleggsområdene.

AF Håndverk

Vi er stolte av at vi sammen med vår HMS-avdeling bidrar til mindre skader, økt kontroll og sikre arbeidsplasser for våre ansatte, brukere av bygget og publikum.

Lang erfaring

Vi representerer høye standarder innen prosjektstyring. Kontroll på alle nivåer og antall ledd gjennom ledere med lang erfaring og høy utdanning bringer unik sammensetning av faglige kompetanser og kunnskaper for prosjektgjennomføring. 

Prosjektlederne i MiVent spesialiserer seg i gjennomføring av entrepriser innen klimatekniske installasjoner med fokus på  inneklima & ventilasjon. Mivent As er et selskap i AF Håndverk som består av 12 selskaper. Selskapene spesialiserer seg innen rehabilitering, prosjektering og teknologi. 

Mivent har gjennomført både store og små rehabiliteringsoppdrag innenfor klimatekniske installasjoner for offentlige og private kunder.

Mivent – faglig tyngde, kapasitet og økonomisk trygghet.  

Mivent har bred erfaring innenfor ulike prosjekter som; nybygg, rot market, næring, sameier og borettslag. Vårt fokus er å tilby bærekraftige og besparende løsninger for å få et godt inneklima

Miljøfyrtårn og Grønt Punkt
MiVent følger opp sitt ansvar og er miljøfyrtårnsertifisert, og sertifisert via grønt punkt. Vi sørger for å overholde krav til maskiner, biler, leveranser og avfallssortering. Desto flere entreprenørselskaper som sertifiserer, desto lengre kommer vi mot en grønn byggebransje.

Våre verdier

Vi er opptatt av fornøyde kunder, derfor er Mivent den beste leverandøren for deg!

Sammen med våre samarbeidspartnere finner vi den beste løsningen for deres prosjekt

Scroll to Top