Serviceavdelingen

MIVENT service

Har dere behov for en god samarbeidspartner på Ventilasjon, Kjøling og automatikk? 

Mivent service er en avdeling som tar på seg serviceavtaler for næringeiendom, borettslag og sameier. Vi sørger for at ditt anlegg til enhver tid yter sitt fulle potensiale.

Mivent samarbeider med de dyktigste leverandørene i bransjen for å gi kundene tryggheten og kvalitet i leveransen.

Vedlikeholdsavtale BRL og Sameier

Med en vedlikeholdsavtale gjennom mivent servicavdelingen vil du til en hver tid være trygg på at noen tar hånd om ditt ventilasjonsanlegg.

Vi er en liten avdeling som jobber hardt for at våre kunder til enhver tid skal være fornøyde.

Personligoppfølging og rask respons! 

I

Befaring BRL/sameier

Mivent tilbyr befaring i borretslag og sameier på forespørsel. Så har dere spørsmål knyttet til statusen på deres ventilasjonsanlegg kan en befaring lønne seg for å få mer innsikt.

Under vår befaring av eiendommen ønsker vi tilgang til 3 leiligheter i tidsperioden vi er der. Det vil gi oss en god indikasjon på statusen av avtrekk, ventilatorer og ventiler. 

Vi vil også se på ventilasjonsaggregatet for å sjekke datering på utstyret, eventuell slitasje og behov for tiltak.

Utvidet kontroll

I den utvidede kontrollen vil vi besøke flere leiligheter, og blandt annet sjekke lufttilførsel i ventilene og gjennomføre en kameraovervåking av kanalene.

Etter den utvidede kontrollen av ventilasjonsanlegget vil kunden motta en vedlikeholdsplan som gir en god pekepinn på prioriteringsrekkefølgen vedlikeholdet i fremtiden. 

 

 

Dette gjør serviceavdelingen for deg

Sjekk og rens av pipevifter

Bytte av filter

kamerakontroll

Sjekk av vintilatorer

vedlikeholdsplan ventilasjonsanlegg

Thermofotografering bygg

Lufttilførsel/avtrekk

Temperaturavlesning

Avdekking av varmetap innendørs

Tileggstjenester fra serviceavdelingen

Tileggstjenester

Temperaturavlesing

Dersom enkelte leiligheter eller lokaler plages med ubalansert luft eller varmetap vil vi kunne dokumentere dette. Vi plasserer sensorer som måler luftkvalitet og temperatur.

Termofotografering

 Lokaler eller leiligheter som er av eldre bebyggelse kan ofte plages med varmetap. Det er derimot ikke alltid like lett å vite hva som skylder dette. Vi tilbyr derfor termofotografering som vil avdekke hva som er utfordringen i deres eiendomsmasse. 

AF Håndverk

Mivent er en del av AF Håndverk som igjen består av 13 selskaper innen rehabilitering, antikvarisk rehabilitering og tilgangstyring av bygg- Med et godt faglig miljø tar vi hånd omstore og små prosjekter med ulik vanskelighetsgrad

Scroll to Top